دیوارپوش ضد آب حمام

دیوارپوش های ضد آب مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارند، از ویژگی های این دیوارپوش ها میتوانیم به مقاوم در برابر ترک خوردگی و فرسایش آن ها اشاره کرد. این دیوارپوش ها برای حمام عالی هستند. سرویس بهداشتی و حمام قسمت هایی از ساختمان هستند که در این مناطق از ساختمان بیشتر از هرجای دیگر دیوار ها و محیط مرطوب است.

انتخاب دیوارپوش مناسب برای این قسمت از خانه اهمیت بسیاری دارد. برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به دیوارها پوشش دیوار باید طوری انتخاب شود که از نفوذ آب به دیوار جلوگیری شود.

کاغذ دیواری ضد آب از مواد مختلفی ساخته شده است و به راحتی در حمام و توالت نصب می شوند. ورق های پلاستیک، کاشی، سنگ، لمینت، پی وی سی، اکریلیک و پانل های شیشه ای از دیوارپوش های ضد آب محسوب می شوند.در ادامه با تیم دکور کن همراه باشید تا به بررسی این دیوارپوش های ضد آب بپردازیم.

ورق پلاستیکی ضد آب

برای پوشاندن دیوارهای حمام می توانید از ورق های پلاستیکی استفاده کنید. این نوع دیوارپوش ضد آب بوده و در رنگ ها و مدل های مختلف به فروش می رسد. استفاده از ورق های پلاستیکی ساده ترین و ارزان ترین راه برای عایق کردن دیوار حمام است و بیشتر طراحان از این پلاستیک ها برای جلوگیری از خیس شدن دیوار حمام استفاده می کنند.

کاشی ضد آب

کاشی ضد آب

کاشی نوعی دیوارپوش در طرح ها و رنگ های مختلف است که برای پوشش دیوار حمام و سرویس بهداشتی استفاده می شود. اکثر مردم ورق های پلاستیکی را به کاشی ترجیح می دهند زیرا نازک تر و ارزان تر نسبت به کاشی هستند و جلوه بهتری دارند. اگر تمام دیوار سرویس بهداشتی را با کاشی بپوشانید، سرویس بهداشتی شما ضد آب می شود و آب به کاشی نفوذ نمی کند.

کاشی علاوه بر پوشش دیوارها به عنوان کف نیز استفاده می شود. کاشی ها نه تنها در مواد مختلف، بلکه در طراحی، اندازه، شکل و رنگ نیز متفاوت هستند. به جای اینکه محل قرارگیری سرویس بهداشتی ساده و خصوصی باشد، استفاده از کاشی های مناسب آن را در مرکز توجه قرار داده و فضایی زیبا و شیک ایجاد می کند.

پانل های آکریلیک ضد آب

آکریلیک ضد آب

اکریلیک رایج ترین ماده ضد آب برای دیوارهای حمام است. می توانید پانل های اکریلیک را از دکور کن خریداری کنید و دیوار اطراف دوش و وان خود را با آنها بپوشانید. این پنل ها در قیمت ها، شکل ها و مدل های مختلف در بازار به فروش می رسند.

یکی از ویژگی های پانل های اکریلیک نصب آسان آنهاست. اکریلیک در ساخت پانل های دیواری و همچنین در ساخت وان و ورق های پلاستیکی استفاده می شود.

دیوار پوش ضدآب سنگی

سنگی

سنگ یکی از بادوام ترین مصالح است، به همین دلیل برخی از طراحان ترجیح می دهند سنگ را برای دیوار و کف حمام و سرویس بهداشتی خود انتخاب کنند. دیوارپوش سنگی ضاهری طبیعی و زیبا به سرویس بهداشتی شما می بخشد، کاملا ضد ماء است و بسیار زیبا به نظر می رسد.

سنگ های طبیعی بسته به نوع سنگ گران بوده و نصب آن سخت است، اما بهترین جایگذین سنگ کاشی است می توانید به راحتی کاشی های سنگی آماده را از بازار خریداری کرده و در سرویس بهداشتی نصب کنید. اکثر افراد سنگ گرانیت و سنگ مرمر را برای دیوارپوش های حمام انتخاب می کنند زیرا زیبایی آنها نسبت به سایر دیوارپوش ها بیشتر است.

دیوار پوش ضد آب فلزی

کاشی های فلزی به سرویس بهداشتی شما ظاهری مدرن و زیبا می بخشد و فضای آن را بسیار مجلل می کند. فلزات مورد استفاده را می توان در اندازه های مختلف با استفاده از پایه رزینی و پوشش فلزی استفاده کرد. این دیوارپوش ها به دلیل خواص فلزی خود به مرور زمان در اثر رطوبت اکسید شده و زنگ بزنند.

دیوار پوش ضد آب شیشه ای

یکی دیگر از راه های ضد آب شدن دیوارهای حمام استفاده از دیوارپوش های شیشه ای است. شیشه یک ماده ای است که ضد آب است و ظاهری بسیار زیبا در حمام و سرویس بهداشتی خانه ایجاد می کند. اکثر مردم از شیشه به عنوان محفظه ای برای دوش یا وان استفاده می کنند، اما می توانید از شیشه ها به عنوان پوشش دیوار برای کل دیوارهای حمام یا سرویس بهداشتی استفاده کنید.

دیوارپوش ضد آب لمینت

نوع دیگری از دیوارپوش حمام که به صورت لمینت، کاشی یا ورق استفاده می شود لمینت است. لمینت یک ماده ضد آب است که در طرح ها و رنگ های مختلف تولید می شود. یکی از مزایای دیوارپوش لمینت این است که می توان کف و دیوار سرویس بهداشتی را به سایر قسمت های ساختمان متصل کرد.

دیوارپوش ضد آب پی وی سی(pvc)

دیوارپوش پی وی سی ۱۰۰% ضد آب بوده و انتخابی ایده آل برای حمام و توالت می باشد. این مدل را می توان به راحتی با دستمال مرطوب تمیز کرد و در سریع ترین زمان ممکن آن را به راحتی بر روی دیوار و زمین نصب کرد.

جمع بندی

در این مقاله از وب سایت دکورکن به بررسی انواع مدل ها و متریال دیوارپوش های ضد آب اشاره کردیم دیوارپوش های ضد آب باید دارای خاصیت ضد آب و ضد رطوبت باشند تا در محیط هایی مانند سرویس بهداشتی و حمام در طی مرور زمان دچار مشکل نشوند.

مطالب مشابه

  • پارکت نو یا دست دوم؟پارکت نو یا دست دوم؟ اگر قصد تعویض کفپوش‌های منزل و یا دفتر کارتان را دارید؛ اما با افزایش قیمت‌ها مواجه شدید […]
  • کف‌پوش چیست؟کف‌پوش چیست؟ کفپوش ها دارای انواع مختلفی هستند که به مقایسه و معرفی آن ها می‌پردازیم ،کفپوش سرامیکی و […]
  • ترمیم حباب زیر کاغذ دیواریترمیم حباب زیر کاغذ دیواری بعضی مواقع پیش می اید که در حین چسباندن کاغذ دیواری زیر کاغذ دیواری حباب می افتد و […]
  • پارکت لمینت ویکتوریاپارکت لمینت ویکتوریا همانطور که میدانید پارکت لمینت دارای انواغ مختلفی هستند که برند های سازنده آن ها متفاوت […]
  • پارکت لمینت طرح چوبپارکت لمینت طرح چوب کفپوش‌های لمینت با مقاومت بالا و برتری‌های بسیار نسبت به پارکت‌های چوبی قدیمی، جایگزین […]
  • پارکت چیست؟پارکت چیست؟ پارکت نوعی کفپوش است که امروزه در صنعت مد و طراحی داخلی بسیار کاربرد دارد، رنگ بندی […]
  • پارچه دیواری چیستپارچه دیواری چیست با پیشرفت علم و صنعت مد و دیزاین داخلی امروزه کمتر کسی به دنبال رنگ و طراحی های قدیمی […]
  • موکتموکت موکت ها به صورت کلی به 7 نوع تقسیم می‌شوند ، کیفیت و متریال به کار برده شده در ساخت آن […]
  • روش اندازه گیری متراژ کاغذ دیواریروش اندازه گیری متراژ کاغذ دیواری از اصلی ترین قسمت های یک خرید خوب کاغذ دیواری اندازه گیری صحیح دیوار های است که میخواهیم […]
  • آیا امکان رنگ زدن کاغذ دیواری وجود دارد؟آیا امکان رنگ زدن کاغذ دیواری وجود دارد؟ رنگ کردن کاغذ دیواری یکی از مواردی است که پس از گذشت زمان ممکن است به دلیل تکراری شدن […]
  • کفپوش اپوکسیکفپوش اپوکسی کفپوش اپوکسی یا کفپوش بدون درز با مقاومت مکانیکی، فشاری و شیمیایی بالایی که دارد،به […]
  • رنگ سقف در دکوراسیون مدرنرنگ سقف در دکوراسیون مدرن در این مقاله از وب سایت دکور کن به بررسی رنگ سقف در دکوراسیون مدرن امروزی می‌پردازیم با […]