امروزه انواع کفپوش به واسطه تنوع بالایی که در طرح و رنگ دارند؛ توانستهاند جایگزین متریال گذشته از قبیل سرامیک، سنگ و… شوند. بطوریکه انواع کفپوش به عنوان جزئی جدا نشدنی در طراحی داخلی به شمار میروند. اگرچه به طور کلی به پوششی که برای کف استفاده میشود، کفپوش میگویند اما در واقع کفپوش به پوششهایی از جنس پلاستیک اطلاق میشود.
کفپوش pvc چیست؟
کفپوشها برخلاف فرش و موکت مدت زمان بیشتری مورد استفاده قرار میگیرند؛ لذا بدیهی است کفپوشهای جدیدتر طرفداران بیشتری داشته باشند. کفپوش pvc جدیدترین و رایجترین کفپوش موجود در بازار است که در فضاهای مسکونی، اداری، تجاری و… مورد استفاده قرار میگیرد.
همانطور که از نام این دسته از کفپوشها مشخص است، برای ساخت آن از pvc به عنوان ماده اولیه استفاده(Poly vinyl chloride) میشود. pvc نوعی پلیمر و از فرآوردههای مشتقات نفتی است که به صورتهای مختلف در صنعت ساختمان کاربرد گستردهای دارد. کفپوش پی وی سی نیز همانند پارکت لمینت از چند لایه تشکیل شده است که به شرح زیر میباشد:
- لایه اول: لایه رویی کفپوش pvc را صفحهای شفاف و بدون رنگ تشکیل میدهد که از مقاومت بالایی در برابر ساییدگی و خط و خش برخوردار است و ثبات رنگ کفپوش را حفظ میکند.
- لایه دوم: این لایه از کفپوش pvc در اصطلاح لایه دکوراتیو کفپوش پی وی سی گفته میشود که دارای طرح و رنگبندی متفاوتی است.
- لایه سوم: سومین لایه از کفپوش pvc که در واقع هسته این کفپوش بشمار میرود، از جنس پی وی سی است و مقاومت بالایی در برار وزن، فشار و نیروهای کششی دارد.
این دسته از کفپوشها در ضخامت 2، 3 و گاهی 5 میلیمتر، عرض 15 سانتی متر و طول 90 سانتیمتر تولید و عرضه میشوند.
ویژگیهای کفپوش pvc
- مقاومت در برابر رطوبت و ضد آب بودن
- تنوع بالا در طرح و رنگ
- دوام و ماندگاری بالا
- ظاهری مدرن و زیبا
- سهولت در اجرا
- قیمت مناسب و مقرون به صرفه در مقایسه با سایر کفپوشها نظیر پارکت و لمینت
- عایق صوتی و حرارتی
- یکی از مهمترین ویژگیهایی که موجب محبوبیت این دسته از کفپوشها شده است، امکان ترمیم آنها میباشد؛ بطوریکه در صورتی که قسمتی از کفپوش آسیب ببیند، به راحتی میتوان آن را جدا کرد و چند تایل جدید جایگزین آن نمود.
کاربرد کفپوش pvc
کاربرد گسترده کفپوش پی وی سی بر هیچ کس پوشیده نیست و استفاده از این دسته از کفپوشها در اطراف ما همچون محلهای مسکونی، تجاری و اداری به چشم میخورد. همچنین به علت ساختار مقاوم و عدم محدودیتی که در نظافت دارد، در محلهای پرتردد از قبیل سالنهای ورزشی، راهروی بیمارستانها، فروشگاهها، سرویسهای بهداشتی و … نیز بکار میرود.
نصب کفپوش pvc
یکی دیگر از دلایلی که در رابطه با محبوبیت بالای کفپوشهای پی وی سی و کاربرد گستردهی آنها میتوان ذکر کرد، نصب آسان و سریع این دسته از کفپوشها است. اگرچه نصب کفپوش پی وی سی به راحتی و با کمی تخصص انجام میشود اما توصیه میشود برای دستیابی به نتیجهای مطلوب، حتما از افراد متخصص و با تجربه کمک بگیرید. به منظور آشنایی شما عزیزان، مراحل نصب کفپوش pvc را به طور مختصر شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

- برای اینکه کفپوشهای pvc، ظاهری صاف و یک دست داشته باشند؛ پیش از نصب باید حتما زیرسازی انجام شود و سطح مورد نظر عاری از هرگونه ناهمواری باشد. از اینرو میبایست سطح زیرین کفپوش به وسیله ملاتی از پودر سنگ، سیمان و چسب بتن کاملا صاف شود.
- پس از اینکه زیرسازی مورد نظر کاملا خشک شد، نوبت به نصب کفپوش میرسد که برای این کار از چسب مخصوص صنعتی استفاده میشود و کفپوش را به سطح مورد نظر میچسبانند. سپس در نهایت توصیه میشود برای اینکه کفپوش سریعتر و با اطمینان بیشتری به سطح مورد نظر بچسبد، بر روی آن اجسام سنگین قرار دهید.
قیمت کفپوش pvc و نحوه خرید
تعیین قیمت کفپوشهای pvc براساس عوامل مختلفی همچون ضخامت، کیفیت، برند، گارانتی و… صورت میگیرد لذا به واسطه تنوع در کفپوش پی وی سی و نوسانات ارز، ارائه قیمت دقیق آن ممکن نیست. شما عزیزان میتوانید جهت دریافت قیمت بروز کفپوش پی وی سی(pvc) و خرید با کارشناسان دکورکن تماس حاصل فرمایید و به صورت تلفنی و یا حضوری اقدام به خرید کفپوش pvc نمایید.